LotusArt

Mijn naam is Susan de Gooijer, ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van 3 jongens. Ik maak al jaren kleding voor mijn kinderen en vind het super leuk om op zoek te gaan naar leuke stoffen en daar een mooie trui of t-shirt van te naaien. Ook zelfgemaakte cadeautjes zoals toilettasjes of etuitjes maak ik graag; ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling stof!Ik hou van kleur en prints, het liefst met een vleugje vintage. 
Je kunt bij mij kleding kopen voor de allerkleinsten: rompertjes, boxpakjes, broekjes, shirtjes, jurkjes en mutsjes. Leuk om als kraamcadeautje te geven of je eigen baby iets unieks aan te trekken.Maar ook voor jongens en meisjes tot een jaar of 4 maak ik graag kleding, zoals truien, hoodies en jurkjes. 
In de winkel vind je ook toilettasjes en etuis voor toiletspullen of knutselspullen.  Alles is uniek, omdat ik overal maar 1 exemplaar van maak.Wil je een kledingstuk in een bepaalde maat of met een andere print, neem dan contact met me op. Dan kijken we samen welke stof ik voorradig heb en kan ik iets op bestelling voor je maken.
smdegooijer@hotmail.com
Tot ziens in de winkel of via de mail.
Susan