RenskeArt

Mijn naam is Renske Kooiker, ik woon met mijn gezin in Zaandam en heb een heel klein ateliertje aan huis. Zo lang ik me kan herinneren ben ik aan het tekenen geweest. Als kind illustreerde ik mijn zelfgeschreven “boeken” en tekende veel na uit strips. Ik was altijd al bezig met verkopen van mijn zelfgemaakte spulletjes, ook heb ik 5 jaar lang een galerie/conceptstore gehad in de 9 straatjes in Amsterdam. Na de middelbare school volgde ik een paar jaar kunstonderwijs, maar ben voor het grootste deel autodidact.
Sinds 2017 ben ik weer echt intensief aan het werk. Ik maak  kleurpotlood- en pentekeningen, waarvan ik o.a. kaarten, cadeaulabels en postertjes laat drukken. Deze verkoop ik via  winkeltjes, op (kunst)markten en in mijn webshop op Etsy.
Mijn inspiratie komt voornamelijk uit de natuur en ik maak ook huisdierportretten in opdracht. Ik kan bij de tekeningen helemaal opgaan in het tekenen van de details, als je tekent zie je opeens ook veel meer. Bij de huisdierportretten probeer ik vooral de uitstraling en karakter van het dier op papier weer te geven. 

Benieuwd naar meer werk van mij?

Kom naar Conceptstore Peartree of zie:

www.instagram.com

artwww.facebook.com

renskeartcraftswww.etsy.com/nl/shop

RenskeARTwww.renskeartcrafts.com