Truusje

Hallo,

Ik ben Patricia 42 jaar en getrouwd en heb 2 (bonus)kinderen, naast al mijn hobby’s ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en doe ik de opleiding cliëntbegeleider voor mensen met een verstandelijke beperking.

Van kinds af aan ben ik al creatief bezig de knutselclubjes op school vond ik al fantastisch en mijn moeder was ook altijd creatief bezig met van alles dus heb het van haar overgenomen. Alleen doordat ik linkshandig ben vond iedereen het lastig en te veel moeite om mij dingen te leren, zodoende ben ik mijzelf van alles aan gaan leren.

Zo is ook de naam Truusje ontstaan omdat mensen mij zo noemden als ik weer eens met wat nieuws aan kwam zetten om te maken. Uiteindelijk ben ik deze naam gaan benutten als mijn “merknaam”. Ik kan wel zeggen dat handwerken echt mijn passie is, om van niets zelf iets moois en unieks te creëren. Mijn passie ligt voornamelijk bij het breien, haken en macrameeën en mijn macramé verkoop ik dan ook bij de Conceptstore Pear Tree in Wormerveer. Mijn inspiratie haal ik eigenlijk overal vandaan uit mijn hoofd maar ook van de bekende wegen op het internet.

Ik werk ook op bestelling, zie je iets maar wil je het bijvoorbeeld in een andere kleur neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

En kijk ondertussen ook even op mijn website: www.truusjenu.nl en op Instagram: truusje78