Bedrijfsuitjes

Een uniek bedrijfsuitje bij Pear Tree Atelier

Wil jij een uniek bedrijfsuitje organiseren voor je collega’s? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Pear Tree Atelier! Wellicht heb je al een aantal bedrijfsuitjes georganiseerd en ben je nu op zoek naar een nieuw en origineel bedrijfsuitje. Lijkt een creatief bedrijfsuitje je wel wat? Dan ben je bij ons op de goede plek. Wij organiseren een leuk uitje waarbij je met je collega’s verschillende creatieve activiteiten kan ondernemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Hét creatieve teamuitje in Noord-Holland

Samen met jou organiseren we graag een leuk personeelsuitje voor jou en je collega’s. Je kan kiezen uit verschillende creatieve activiteiten. Zo is het mogelijk om zelf kaarsen te maken, keramiek te maken, te wolvilten, schilderen op doek en zeep te gieten. Wij begeleiden je graag bij alle activiteiten en voorzien je van tips.
Wil je graag meerdere van deze activiteiten doen op één dag? Dat kan! Geef gerust al je voorkeuren aan.

Bedrijfsuitje volledig naar wens

Lijkt het jou leuk om een bedrijfsuitje te organiseren bij Pear Tree Atelier? We heten je graag van harte welkom. Geef aan ons door met hoeveel personen jij langs wil komen en welke activiteiten je wil volgen. Dan bespreken we samen met jou alle mogelijkheden. De prijs is in overleg. Bij de prijs is het materiaal inbegrepen. Het is ook mogelijk om op locatie te komen, dan zijn groepen van 80 tot 100 personen ook mogelijk.

Neem contact op met Pear Tree Atelier

In de conceptstore Pear Tree Atelier kan je terecht voor uniek en leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je spoedig te woord.