Inloopatelier

Neem een kijkje in het inloopatelier van Pear Tree Atelier

Pear Tree Atelier is naast een conceptstore een kaarsen, keramiek, zeep giet, wol vilten en schilderen op doek atelier. Wij zijn een inloopatelier waar we je graag welkom heten. We hanteren een open inloop waarbij je zelf materialen mee kan nemen om hier aan de slag te gaan. Kan je zelf geen materialen meenemen maar wil je wel graag aan de slag in het atelier? Dan is het mogelijk om de materialen bij ons aan te schaffen. Het atelier is een plek waar mensen elkaar kunnen inspireren en helpen bij het maken van de mooiste creaties. Ontdek het zelf en proef de sfeer in het atelier van Pear Tree Atelier!

Het atelier

In ons atelier kan je terecht wanneer je met je eigen creativiteit aan de slag wil gaan. De open inloop is ideaal voor iedereen die graag iets wil maken, maar geen vaste dagen kan. Daarnaast kan iedereen hier terecht om een kijkje te nemen als een kunstenaar hier aan het werk is. We hanteren hiervoor een aanwezigheidspremie van €15. In totaal kunnen er ruim 20 mensen tegelijk aanwezig zijn in het atelier. Kom eens langs om zelf kaarsen of keramiek te maken, te wol vilten, te schilderen op doek of om zeep te gieten. Heb je hulp of advies nodig? Hier helpen wij je graag bij!

De open inloop vindt elke dinsdagavond plaats van 20:00 tot 22:30 en iedere donderdagochtend van 10:00 tot 12:30. Daarnaast is het ook mogelijk om een privé cursus aan te vragen. Wil je een keer langskomen, neem dan vooral contact op!

Neem contact op met Pear Tree Atelier

Zoek jij een atelier waar je rustig aan de slag kan gaan met jouw creaties? Of lijkt het je leuk om andere kunstenaars eens aan het werk te zien? We heten jou graag welkom in het inloopatelier van Pear Tree Atelier. Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je spoedig te woord.