Atelier

Leuke Workshops volgen bij het Pear Tree Atelier

Wil jij een creatieve workshop volgen? Dan ben je aan het juiste adres bij Pear Tree Atelier! Bij ons kan je terecht voor diverse leuke workshops waar jij jouw creativiteit in kwijt kan. Je bent bij ons op de goede plek wanneer een workshop handarbeid wat voor jou is. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder, we vertellen je graag wat meer over de workshops die je bij ons kan volgen.

Diverse Creatieve workshops

Ben je op zoek naar creatieve workshops in de buurt van Wormerveer? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt Pear Tree Atelier gevonden! Wij geven op verschillende momenten in het jaar een workshop. Voor meer informatie over de workshops kijk op de pagina Workshop Kalender.

Open inloop

Wil jij graag creatief bezig zijn, maar kan jij geen vaste dagen of ben je niet 10 weken achter elkaar beschikbaar? Dan ben je meer dan welkom voor een open inloop. Hier mag je ook komen werken aan je eigen meegebrachte spullen waar je thuis niet aan toe komt. Wanneer je hulp of advies nodig hebt help ik jou hier graag bij. De open inloop is iedere dinsdag avond van 20:00 tot 22.30 en iedere donderdag ochtend van 9:30 tot 12:00. Voor meer informatie over de open inloop kijk op de pagina Inloopatelier.

Groepsuitjes

Wil jij een uniek creatief uitje organiseren voor een groep? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Pear Tree Atelier! Van jong tot oud zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om zelf kaarsen te maken, keramiek te maken, te wol vilten, schilderen op doek en zeep te gieten. Wij begeleiden je graag bij alle activiteiten en voorzien je van tips. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kijk op de pagina’s Kinderfeestjes, Familie Uitjes, Vrijgezellenfeestjes en Bedrijfsuitjes.

Neem contact op

Bij Pear Tree Atelier kan je terecht voor diverse leuke workshops. Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.