Kinderfeestjes

Een origineel kinderfeestje bij Pear Tree Atelier
Zoek jij een origineel & creatief kinderfeestje waarbij je 3 uur heerlijk bezig kan zijn? Ook dan ben je bij Pear Tree Atelier aan het juiste adres! Je hebt misschien zelf de materialen of de ruimte niet om met kinderen aan de slag te gaan, maar je vind het wel leuk om met de kinderen iets te maken en gelijk mee kunnen mee nemen. Dan ben je bij ons op de goede plek. Wij organiseren een leuk feestje, waarbij de kinderen 3 uur zoet zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Het creatieve feestje in Noord-Holland
Samen met jou organiseren we graag een leuk kinderfeestje voor jou kind en de vrienden. Je kan kiezen uit verschillende creatieve activiteiten. Zo is het mogelijk om zelf kaarsen te maken, keramiek te maken, te wol vilten, schilderen op doek en zeep te gieten. Wij hebben al meerdere jaren ervaring bij het begeleiden de kinderen en helpen graag bij alle activiteiten.

Kinderfeestje volledig naar wens
Lijkt het jou leuk om het kinderfeestje te organiseren bij Pear Tree Atelier? We heten je graag van harte welkom. Geef aan ons door met hoeveel kinderen jij langs wilt komen en welke activiteiten je wilt volgen. Dan bespreken we samen met jou alle mogelijkheden. De prijs is €17,50 per kind. Het materiaal is hierbij inbegrepen.

Neem contact op met Pear Tree Atelier
In het conceptstore Pear Tree Atelier kan je terecht voor leuk en creatief kinderfeestje voor je kind en de vrienden. Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je spoedig te woord.