Over mij

Als activiteitenbegeleider heb ik 30 jaar gewerkt in de zorg. Dit vond ik heerlijk om te doen, maar een eigen winkel was altijd een droom. Toen ik in 2017 de kans kreeg heb ik deze dan ook met beide handen aangepakt. Elke dag die ik ook in de winkel mag staan geniet van de mensen die binnen komen en genieten van de creativiteit.

Met mijn achtergrond als activiteitenbegeleidster en jarenlange ervaring in werken in de zorg gaat het organiseren van creatieve activiteiten mij makkelijk af. Bij de Orse ket aan ‘t glop op de Zaanse Schans geef ik maandelijks workshops kaarsen maken en ook in de winkel zijn er geregeld mogelijkheden voor workshops. Ook maak ik historische kleding en geeft daar lezingen over.

Met de naam Pear Tree verwijst ik naar mijn meisjesnaam Pereboom. De basis voor het winkelconcept werd in 2016 gelegd in Zaandijk. Hier begon Suus als Suuzzo van Suuz. In 2017 heb ik de winkel overgenomen en in 2018 zijn we naar Wormerveer verhuisd.

Foto van Dirk Karten van het artikel: https://www.rodi.nl/zaanstad/336181/-conceptstore-pear-tree-is-loods-5-in-het-klein