Familie & Vrienden Uitjes

Een creatief Familie- of Vrienden uitje bij Pear Tree Atelier
Ben je opzoek naar een creatief familie- of vrienden uitje? Ook dan ben je bij Pear Tree Atelier aan het juiste adres! Houd jou familie of vriendengroep ervan om creatief bezig te zijn of vinden jullie het leuk om samen iets te maken? Dan ben je op de goede plek. Wij organiseren een leuk uitje waarbij je met je familie of vrienden verschillende creatieve activiteiten kan ondernemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Het originele Familie- of Vrienden uitje in Noord-Holland
Samen met jou organiseren we graag een leuk familie of vrienden uitje. Je kan kiezen uit verschillende creatieve activiteiten. Zo is het mogelijk om zelf kaarsen te maken, keramiek te maken, te wol vilten, schilderen op doek en zeep te gieten. Wij begeleiden je graag bij alle activiteiten en voorzien je van tips. Wil je graag meerdere van deze activiteiten doen op één dag? Dat kan! Geef gerust al je voorkeuren aan.

Familie- of Vrienden uitje volledig naar wens
Lijkt het jou leuk om het familie of vrienden uitje te organiseren bij Pear Tree Atelier? We heten je graag van harte welkom. Geef aan ons door in welke activiteiten je geïnteresseerd bent en met hoeveel personen je de activiteiten wilt volgen. Dan bespreken we samen met jou alle mogelijkheden. De prijs is €35,- per persoon, afhankelijk van de workshop is het materiaal hierbij inbegrepen. Groepen tot en met 20 personen zijn in het atelier mogelijk, maar wij kunnen ook op locatie komen.

Neem contact op met Pear Tree Atelier
In het conceptstore Pear Tree Atelier kan je terecht voor leuk en creatief uitje voor jou. Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je spoedig te woord.