Plek huren

Zoals je eerder hebt kunnen lezen werken wij samen met diverse ondernemers. Ben jij een ondernemer die graag jouw producten wil verkopen in een conceptstore? Dat kan bij Concepstore Pear Tree! Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Wij bieden jou de mogelijkheid om een plank ruimte te huren in onze winkel. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Informeer gerust naar meer
informatie.

Binnen de winkel zijn er verschillende mogelijkheden. Alle ruimtes worden in overleg ingedeeld en er wordt zo goed mogelijk gekeken welke ruimte het beste is om jouw product naar voren te laten komen. Hieronder vind je een overzicht van de huur per maand inclusief BTW.

LocatiePrijs (incl. BTW)
Plank op ooghoogte€42,-
Plank op grijphoogte€31,-
Plank op buighoogte of rekhoogte€19,5,0
Kast van 120 cm bij 220 cm€165,-
Kast van 70 cm bij 200 cm€99,-
Stelling van 100 cm bij 220 cm€145,-
Halve stelling van 50 cm bij 220 cm of 100 cm bij 110 cm€94,-

Als je een plek gaat huren start je in eerste instantie met een periode van 6 maanden. In overleg is eventueel ook een kortere periode van 3 maanden mogelijk. Elke maand wordt je uitbetaald voor de producten die je hebt verkocht, hierover betaal je geen commissie dus de inkomsten zijn volledig voor jou.

Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Ben je enthousiast geworden om jou producten onderdeel te laten worden van de winkel of heb je nog vragen. Neem dan contact op via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611.