Workshop Kalender

Diverse Creatieve workshops

Ben je op zoek naar creatieve workshops in de buurt van Wormerveer? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt Pear Tree Atelier gevonden! In ons atelier kan je iedere 3e zondag van de maand een workshop komen volgen. De workshops worden vanaf 13:00 tot en met 15:30 gegeven. Je kan bij ons terecht voor de volgende workshops:

Keramiek workshop op Zondag 21 November

Tijdens de workshop gaan we een lichtbol maken zoals jij dit wil. Deze wordt dan gebakken en dan spreken we een datum af waarop deze geglazuurd kan worden in jou gewenste kleur. Dan wordt deze ook gebakken en kan je de bol ophalen in de winkel of het atelier. En dan kun je met kerst genieten van het mooie resultaat!

De kosten van de workshop zijn €45,- per persoon inclusief de materialen. Ook zal er koffie en thee aanwezig zijn met iets lekkers. Inschrijven kan via info@pear-tree.nl.

Neem contact op

Zie je een workshop die je leuk lijkt, maar komt de datum niet uit. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.