Workshop Kalender

Diverse Creatieve workshops
Ben je op zoek naar creatieve workshops in de buurt van Wormerveer? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt Pear Tree Atelier gevonden! In ons atelier kan je met regelmaat een workshop komen volgen. De workshops worden gegeven in het Pear Tree Atelier en zijn inclusief materialen en een gezellig bakje koffie of thee. Je kan bij ons terecht voor de volgende workshops:

Kaarsen workshop voor 6 weken
Tijdens de workshop leer je in 5 weken verschillende technieken om kaarsen te maken. Denk hierbij aan dompelkaarsen, gietkaarsen en meer. De laatste les is er ruimte voor een techniek naar keuze. De kosten van de workshop zijn inclusief de materialen ook zal er koffie en thee aanwezig zijn. Voor meer informatie mail naar info@pear-tree.nl.

Beginners workshop
Start data:
Dinsdag 20 september
Donderdag 10 november
Kosten €210,- per persoon (€35,- per les)

Gevorderden workshop
Start data:
Dinsdag 8 november
Donderdag 12 januari
Kosten €240,- per persoon (€40,- per les)

Prikvilt workshop
Tijdens de prikvilt workshop ga je een paddenstoel en een pompoen prikvilten. Deze workshop wordt zowel in de winkel als in het atelier gegeven. De kosten van de workshop zijn inclusief de materialen ook zal er koffie en thee aanwezig zijn. Voor meer informatie mail naar info@pear-tree.nl.

Zaterdag 15 oktober
Open inloop in de winkel tussen 10:00 en 18:00
Kosten €25,- per persoon

Zondag 16 oktober
In het atelier van 13:00 tot 15:30 Kosten €25,- per persoon

Neem contact op
Zie je een workshop die je leuk lijkt, maar komt de datum niet uit. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@pear-tree.nl of bel naar +31 6 11 401 611. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.